Food Studio toidu-profi-meeskonnal on kombeks suveti Noblessneri jahisadamasse kolida, et pakkuda Sulle puhast toiduelamust jahisadama unikaalsetes ruumides ja imelise merevaatega päikselisel terrassil. Pop-up restoran on nimeks saanud Cafe Noble. Vägesid juhatab suvises Food Studio väljaandes mõistagi Food Studio tunnustatud peakokk Indrek Kivisalu, nii et pakutava kõrges kvaliteedis ei olnud vaja kahelda.
Pop-up restoranis käis katseajal meie blender Blendtec Connoisseur 825, kelle põhiroll pidanuks olema terrassibaaris külaliste rõõmuks suviseid kokteile valmistada. Aga et Blendtec saab muretult hakkama nii jää kui marjde kui ürtide kui ka juurikate blenderdamisega, tõid kokad ühel varasel hommikutunnil Blendteci salamahti kööki. Ja selle päeva püreed ning ürdikastmed said just nii head, et edaspidi lõi noorem-abikokk Blendtec restorani tegemistes kaasa just seal, kus nõudlus kõige häälekamaks läks. Köögis ja terrassibaaris võrdse eduga.
Cafe Noble barista ja restorani teenindusjuht Jaan lööb pöidla Blendteci kiituseks kindlalt püsti. Sest kui muidu kipub blenderisse pandud kraam kannu seinte külge kinni jääma, siis Blendtec’iga seda muret polnud. Kiire, ühtlane tulemus – segista mida iganes.
Cafe Noble suvehooaeg saab heamaitselise punkti augusti lõppedes, et minna vastu sügisele Food Studio päriskodus Ahtri tänaval. Blendtec on oma noorkoka aja edukalt läbinud ja läheb sügishooajale vastu Food Studio täieõigusliku tiimiliikmena.
Sügishooajal osaleb Blendtec kindlasti Jaani kokteilikoolitustel, lööb kaasa Food Studio meeleolukate ürituste smuutide ja tervitusjookide valmistamisel ja ei tee teist nägu, kui kokad köögist ta jälle ka põhiroogade valmistamise juurde abiliseks viivad.
Häid maitseleide ja võimaluste avastamist Food Studiole ning Blendtecile!