Miele
Ajalugu Rohkem kui 100 aasta jooksul on ettevõtte arengut kujundanud...
MONBANA on auväärsete šokolaadivalmistajate perefirma Prantsusmaal juba kolmandat põlvkonda. MONBANA kaubamärgis on ühendatud käsitöö-meistrite vaim tänapäevase tehnoloogiaga.
MONBANA ühistu rajas 1934.a. Louis Guattari ja ettevõte alustas või- ja kakaopulbri tootmisega. Firma juhtimisse ja edasiviimisse sekkuvad hiljem ka Guattari pojad. Nende innovatiivsed kakaoubade röstimise meetodid meelitavad kuuma šokolaadi nautima üha enam magusasõpru.
MONBANA idee ja esmane teostus on pisikeste šokolaadiruudukeste pakkumine kohvikõrvase aksessuaarina. 1978.a teeb see pisike lisand täieliku revolutsiooni kohvi ja šokolaadi ühendamisel ja MONBANA saab seejärel kiiresti Prantsumaal kohvikõrvaste maiustuste müügiliidriks.
2001.a. sai MONBANA presidendiks Louis Guattari pojapoeg Yves Guattari ja ettevõttes algab uus ajajärk. Uuteks märksõnadeks saavad globaalne laienemine ja innovatiivsus. Kuid endiselt on oluline hoida ka kõrgtehnoloogilise tootmise juures šokolaaditootjate-käsitööliste põliseid traditsioone ja ametiau, kuuma šokolaadimaitse erilist ehedust ja täiust. Pideva uuenemise juures hoitakse tähelepanuga alles parim, mis põlvkondade jooksul läbiproovitud ja heakskiidu pälvinud. Mõned aastad tagasi tulid selle kinnituseks taas müügile kuulsad Bonbon šokolaadikommid, et tänased maiasmokad ei jääks ilma MONBANA parimatest hõrkudest leidudest läbi aja.
Monbana pakub lisaks maiustustele laia valikut šokolaadijooke: külmad ja kuumad, erinevate tekstuuridega šokolaadijoogid on rikkalikud rüüped, mis vastavad šokolaadisõprade ootustele. Sametised ja hõrgud kuuma šokolaadi pulbrid sisaldavad 33% kakaod ja on luksuslikud magusroad.
Itaallased kutsuvad kuuma šokolaadi cioccolata densa, Prantsusmaal valmistatakse cocolat´d hommikusöögiks, tihti just nädalavahetustel.