Maitseb oh-kui-hea!, kui koogi kõrvale on serveeritud Dirty Chai
Vaja läheb:
Pane kaussi kokku: jahu, 200 g suhkrut, küpsetuspulber ja toasoe või ning murenda näppude vahel või koos kuivainetega nii, et tekiks kerge puru (mitte taigen!) ning tõsta sealt 3-4 peotäit tekkinud puru eraldi kaussi. Vajad seda hiljem koogi kaunistamiseks. Ülejäänud puru laota kõrge servaga ahjuplaadi peale ühtlaselt laiali (kindlasti ei tohi puru suruda plaadi põhja vaid just raputada, et jääks õhuline põhi). Koori õunad ja lõika need ilusateks sektoriteks/viiludeks ning lao tervele põhjale.
Sega kokku lahtiklopitud munad, suhkur, kohupiim, hapukoor ja vaniljesuhkur. Tõsta segu lusikaga põhja peale, nii et kõik õunaviilud saaksid kaetud. Nüüd kata kogu kohupiimakiht selle purukogusega, mille tõstsid põhja valmistamisel eraldi kaussi. Kõige peale raputa lusikaga chaid, nii et kogu kook saaks sellega kaetud. Tõsta kook eelkuumutatud, 200 kraadisesse ahju ja lase küpseda seni kuni kook ja ääred on kuldpruunid ~30-40 min.