Kohvi juuakse sageli desserdi juurde, aga kohv võib ka ise dessert olla. Või siis hoopis mõnus hommikumaius, mis omamoodi 2in1 variandina sisaldab hommikusööki koos kohviga.
See, millal ja mis puhul seda pudingit süüa, on igaühe enda otsustada. Kindel on aga see, et tegemist on hästi mõnusa maitsekombinatsiooniga ja põneva lihtsalt valmiva magusroaga, kus pearollis hea kohv. Unustada ei tohiks ka seda, et chia-seemned on igati tervisesõbralik valik, seega saavad siin magusroas kokku nii mõnus maitse kui ka pisut tervisekasu.
Kogus 4-le:
Sega omavahel kohv, piim, siirup, chia-seemned ja vanillisuhkur. Jäta vähemalt neljaks tunniks kuni üle öö seisma. Serveerides säti peale vähese suhkruga vahustatud koort, riivitud šokolaadi, šokolaadist kohviube, kakaopulbrit või muud meelepärast.
Retsepti autor: Tuuli Mathisen