Ehe kuum šokolaad pole sugugi tavaline kakaojook, vaid eriti tihe ja luksuslik rüübe, see on magusroog omaette.
Kuidas valmistada kuuma šokolaadi?
Checklist
Tööriistad mida vaja
Pliidil kasuta paksupõhjalist potti, soojenda piim ning alles siis lisa šokolaadipulber – külmas piimas pulber ei lahustu. Seejärel kuumuta segades jooki kuni esimeste mullikeste tekkimiseni (ca 70 C). Kreemjas ja ühtlaselt tummine jook on valmis.
Mikrolaineahjus lase piim kõigepealt soojaks (30 sek, ca 40 C), sega sisse šokolaadipulber ning pane uuesti 30 sekundiks ahju. Valmib kuum ja tiheda kontsistentsiga šokolaadijook.
JURA automaatne piimavahustuskann teeb joogi valmis 3 minutiga! Vala kannu 200 ml piima ja lisa 1 kuhjaga supilusikatäis šokolaadipulbrit.
Serveerimine
Serveerimisel võid šokolaadile lisada vahukooremütsi, peale riputada kaunistuseks kakaopulbrit või šokolaadilaaste. Kui soovid, lisa maitseks kaneeli, brändit või likööri.