Lisa 50.00 € eest tooteid ja saa tasuta kohaletoomine
  • Laeme tulemusi
    Ostukorvis ei ole tooteid

Kuidas valmistada kuuma šokolaadi?

Ehe kuum šokolaad pole sugugi tavaline kakaojook, vaid eriti tihe ja luksuslik rüübe, see on magusroog omaette.

Kuidas valmistada kuuma šokolaadi?

Checklist

Tööriistad mida vaja

0% tehtud

Valmistamine ja serveerimine

Valmistamine:

Pliidil kasuta paksupõhjalist potti, soojenda piim ning alles siis lisa šokolaadipulber – külmas piimas pulber ei lahustu. Seejärel kuumuta segades jooki kuni esimeste mullikeste tekkimiseni (ca 70 C). Kreemjas ja ühtlaselt tummine jook on valmis.

Mikrolaineahjus lase piim kõigepealt soojaks (30 sek, ca 40 C), sega sisse šokolaadipulber ning pane uuesti 30 sekundiks ahju. Valmib kuum ja tiheda kontsistentsiga šokolaadijook.

JURA automaatne piimavahustuskann teeb joogi valmis 3 minutiga! Vala kannu 200 ml piima ja lisa 1 kuhjaga supilusikatäis šokolaadipulbrit.
Serveerimine

Serveerimisel võid šokolaadile lisada vahukooremütsi, peale riputada kaunistuseks kakaopulbrit või šokolaadilaaste. Kui soovid, lisa maitseks kaneeli, brändit või likööri.

bfsupport

78 postitust

Me teame hea kohvi saladust ning tahame seda kõigiga jagada. Parima kohvi nimel!