Mango-mustika toorkook on südasuvine rabav üllatus värsketest mustikatest-vaarikatest, rohketest pähklitest ning mangost-sidrunist. Rikkalik ja väga mahlane.
Blendtec blenderiga valmivad toorkoogid imelihtsalt!
Mango-mustika toorkook vaarikatega
Põhja valmistamine:
Täidis:
Alusta sellest, et pane india pähklid eelmisel õhtul vette likku, et need saaksid paisuda ja pehmemaks minna.
Järgmisel päeval alusta põhja valmistamisest. Selle jaoks pane datlid 10 minutiks sooja vette likku, et need pehmeneksid. Haki need siis pisikesteks tükkideks (või püreesta blenderis) ja sega hulka tatra- ja mandlijahu ning purustatud kreeka pähklid. Sulata kookosrasv ja lisa see teiste ainete hulka. Suru saadud segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi (ca 21 cm) põhja. Aseta vorm külma.
Täidise valmistamiseks nõruta pähklid veest. Purusta blenderis 3/4 pähklitest koos mango viljaliha, sidrunimahla, 100 ml kookospiima, 80 ml agaavisiirupi, vaniljeekstrakti ja 80 ml kookosõliga kreemjaks massiks.
Kaunistamiseks kasuta 50 g vaarikaid ja kookoslaaste.
Retsepti autor: Koogikontor