Emadepäevaks tee kook, mis on lihtsalt nii hea, et sellest ei saa ära öelda. See kohvimaitseline ja marmorjas tumeda šokolaadi-brownie sobib hästi nii neile, kes väga suured magusasõbrad ei ole, aga ka neile, kes pigem koogisõbraks liigituvad. Ja mis võiks olla mõnusam, kui emadepäeva hommikul serveerida koos kohviga üks külluslik brownie.
Marmorjas kohvimaitseline šokolaadi-brownie toorjuustuga
Checklist
Toorjuustukatte jaoks
Sulata tükeldatud või ja šokolaad vesivannil, kuni need on ühtlaselt sulanud. Sega ühtlaseks. Lisa kohv, sega ja lase veidi jahtuda. Sega juurde suhkur, vanillisuhkur, näpuotsaga soola. Lisa ükshaaval munad iga kord muna korralikult taina sisse segades enne kui järgmine lisada. Sõelu sisse jahu ja sega kõik ühtlaseks. Kalla küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi (20×15 cm). Toorjuustukatte valmistamise jaoks sega omavahel toasoe toorjuust suhkru ja vanillisuhkru ning munaga. Sega ühtlaseks. Tõsta lusikaga tumeda taina peale ja vea siis lusikaga kaks tainakihti kergelt segamini, et moodustuks muster. Küpseta 180 kraadi juures 30 minutit. Brownie peab jääb seest kergelt nätske, seega väldi üleküpsetamist. Jahuta veidi, lõika parajateks tükkideks ja serveeri koos hea kohviga.
Fotode ja retsepti autor: Tuuli Mathisen