Kui Sulle meeldib pähklivõi ja šokolaad, siis see maius on lihtsalt sinu jaoks loodud!
Pähklivõi-šokolaadi koogikesed
Vaja läheb:
Šokolaadiglasuur
Vala blenderisse kaerahelbed, agaavisiirup, maapähklivõi, kookosõli ja piim. Töötle kõik ühtlaseks paksuks kreemiks ja sega siis hulka maapähklid. Täida saadud massiga 8 pabervormiga vooderdatud muffinipesa. Pane vorm külma. Kõige parem kui saad panna vormi sügavkülma või kui õues on miinuskraadid, siis tõsta umbes 20 minutiks õue.
Šokolaadiglasuuri jaoks soojenda kookosõli nõrgal kuumusel ja sega sisse kakao ning siirup. Vala koogikeste peale ja lase külmemas kohas šokolaadil 15 minutit tahkuda. Eemalda koogikesed vormist ja maiusta!
Retsepti autor: Koogikontor