Käsiveskiga saad hõlpsasti jahvatada kohviube.
Uuendatud HARIO Skerton + käsiveski muudab jahvatuse veelgi ühtlasemaks ja mugavamaks. Veski keraamilised terad tagavad ühtlase jahvatuse ning toote pika tööea, see ei lõhna metalli järele ega roosteta. Kõiki veski osi võib pesta. Tavaliselt kasutatakse ühe tassi kohvi (120 ml) valmistamiseks 10-12g jahvatatud kohvi.
Lae alla ka PDF kujul Skertoni kasutusjuhend.
HARIO toodang on väga mitmekülgne ulatudes erinevatest klaasmahutitest auto esituledeni. Meie lehel on peatähelepanu mõistagi HARIO kohvivalmistusvahenditel.
HARIO klaasi loomislugu ulatub 1921.aastasse, mil Hiromu Shibata rajas omanimelise firma Hiromu Shibata Works Tokyos Jaapanis ja alustas laboratoorsete klaasnõude ja –mahutite tootmise ja müügiga. Tõelise leiutaja-klaasifanaatikuna ehitas Shibata peagi omaenda klaasisulatustehase, kus tegeles innukalt klaasisulatamise tehnoloogia arendusega.
HARIO klaas oli mitmekümne aasta uuringute ja katsetuste tulemus. Ja pärast seda ei läinudki enam väga kaua – Shibatal tuli leiutada veel ainult purunematu klaas ja kuumakindel klaas ja näiliselt kiiresti ning kergelt olemegi jõudnud HARIO kohvivalmistusvahendite ajaloo algusesse, ühe elutöö suurepärase saavutuseni.
HARIO kohvivalmistusvahendid on pika ja avastusterohke töö uhke ja luksuslik tulemus. Kogu protsess ja lõpptulemus peavad silmas kaasaegse inimese vastutust maailma looduslike ressursside eest ja usuvad tõeliste väärtuste kestmisse. HARIO järgib suure aukartusega loodussäästlikke printsiipe ja käsitleb kuumakindlat klaasi mitte kui tehnika saavutust vaid kui väljapaistvat looduse kingitust.
HARIO kohvivalmistusvahendid sisendavad kohe esimesest pilgust austust looduse, traditsioonide, elu vastu. Sarnaselt idamaa teekultuurile loovad HARIO kohvinõud erilise atmosfääri ja rituaali ka kohvijoomiseks – kohvivalmistamisest saab käsitöö, mis valmib hetke meeleolu ja valmistaja soovi kohaselt. Neid kohvinõusid antakse edasi põlvest põlve muutumatutena, nad kestavad ja hoiavad pere traditsioone.
Olles pärit tehniliselt kõikvõimsast Jaapanist, ütlevad HARIO kohvinõud, et aeg-ajalt on oluline masinlikkus peatada. Et kiirus ei ole ainus väärtus.